Hoe zou jij het gevoel beschrijven...?

Je ligt zoenend en vrijend in bed. Je voelt je paraat...en denkt er klaar voor te zijn. Ze wilt je en is er klaar voor. Je wil niets liever dan haar nu eindelijk laten voelen hoe erg je naar haar hebt verlangt...

De kleren gaan uit, en je gaat ervoor...maar...ergens in je achterhoofd weet je het al:

Hij doet het niet.

Of het nou om je vrouw gaat...je vriendin...of misschien zelfs een dame die je maar net hebt ontmoet...Eén ding is zeker: wanneer jij hem niet omhoog krijgt is het een teleurstelling voor beide kanten. Ook al is alles goed tussen jullie twee, wanneer je niet of maar half hard wordt, kan je er eigenlijk niet omheen. Echte seks blijft dan gewoon buiten bereik...

WAAROM!?!

Dat vroeg ik mij telkens af.

Je probeert nieuwe manieren te vinden om de teleurstelling in jezelf, en je verlangen naar haar te verwoorden...en ook al zegt je partner het niet erg te vinden, je ontkomt er eigenlijk niet aan. Jij zegt één ding, maar in haar ogen communiceert je lichaam iets anders.

Hoe je het ook went of keert, je lichaam functioneert niet zoals je het zelf zou willen. Het klinkt heftig, maar stap 1 is erkennen dat je een probleem hebt. En begrijpen dat je dit kan oplossen.

Maar hoe?!

Misschien heb je al van alles geprobeerd... Er zijn tegenwoordig allerlei ‘oplossingen’ op de markt, allemaal gericht op maar één  ding: mannen aansmeren dat ze een dure pil, kwakzalf middeltje, of zelfs een operatie nodig hebben. Helaas zullen de middeltjes nooit een permanente oplossing kunnen bieden... en een operatie is natuurlijk pas iets waar je aan wil denken als je alles al geprobeerd hebt, en je ook nog eens heel zeker weet dat dit ook daadwerkelijk de oplossing zou kunnen bieden...

En bij de mannen zelf is het ook gewoon zo dat ze er weinig over weten. Mannen durven hier namelijk bijna niet over te praten, maar zo kunnen we ook niet van elkaar leren.

Dat moeten we veranderen, en daarom heb ik besloten om te beginnen met het op een rijtje zetten van de 5 grootste ‘mythes’ rond erectiestoornissen:

De 5 Grootste Mythes rond Erectiestoornissen

 

MYTHE 1: Het is een permanent probleem dat niet is op te lossen.

Veel mensen hebben het idee dat erectieproblemen ontstaan...niet meer weggaan...en iets zijn waar je maar mee zou moeten leven. Dat is de grootste ONZIN. De oorzaken voor erectieproblemen zijn veelvoudig; maar dat betekent niet dat ze niet op te lossen zijn.

Uiteindelijk is het heel simpel: erectieproblemen ontstaan wanneer de penis niet langer stijf wordt doordat de impulsen van je zenuwen in die regio minder goed werken. Dit kan zowel fysieke als mentale oorzaak hebben. In bijna alle gevallen zijn dit kwesties die ook weer zonder grote medische ingreep kunnen worden genezen. Hoe dan ook wordt er in principe altijd vanuit gegaan dat het probleem op te lossen is. Gewoon volhouden dus.

Ik ga je leren hoe je snel achter de oorzaak van jouw erectieprobleem komt, en ik zal je laten zien hoe jij binnen no-time weer volle, harde erecties kan opwekken. Dan kan je dit frustrerende gedeelte van je leven voor eens en altijd achter je laten.

MYTHE 2: Een erectiestoornis betekent dat je minder mannelijk bent

Laat het volgende goed bezinken: Een erectieprobleem betekent absoluut NIET dat je minder mannelijk bent. Een erectiestoornis is NOOIT een goede reden om je minder mannelijk te voelen. NIEMAND (ook je vrouw niet) verwacht dat jij jezelf minder mannelijk voelt door dit probleem. Je hoeft jezelf niet af te straffen. Doe jij dat wel? Hou er dan mee op. Wees trots. Je bent nog steeds 100% jezelf, en jij  kan dit oplossen.

MYTHE 3: Het duurt heel lang voordat je weer ‘genezen’ bent

De oorzaak achter erectieproblemen kunnen zeer veelzijdig zijn. Het kan een combinatie van verschillende factoren zijn; zowel fysiek als mentaal.

Veel mannen denken dus dat heel lang duurt voordat je een oplossing hebt gevonden. Dit hoeft echter helemaal niet zo te zijn. De tradionele aanpak van artsen is heel langzaam; door het probleem heel langzaam te benaderen. Het grote probleem hierbij, is dat het letterlijk JAREN kan duren voordat je heel misschien achter de oplossing komt...

Dat is meer dan genoeg tijd om alles te verliezen wat je ècht dierbaar is: je seksleven...je mannelijkheid...je zelfvertrouwen...en zelfs je relatie...

Wat uniek is aan mijn methode, is dat je meteen een overzicht krijgt van alle mogelijk oorzaken, waarna ik je vervolgens laat zien hoe je zo snel mogelijk bij de oplossing komt. Zo kan je jaren van het proces afsnijden. Verder geef ik je ook alle nodige praktische methoden om je lichaam te herstellen: je zal weer volle harde erecties krijgen – alsof er nooit iets aan de hand is geweest.

MYTHE 4: Je hebt dure middeltjes of medicijnen nodig

Erectieproblemen zijn “big business.” Miljarden worden ieder jaar uitgegeven aan pillen, operaties en kwakzalverij. Het merendeel van deze uitgaven zijn echter totaal overbodig. Veel mannen beginnen namelijk met pillen of medische ingrepen, voordat ze beginnen met het kijken naar andere opties.

Dit komt soms door luiheid...maar in de meeste gevallen is het makkelijk om meteen naar de medicijnen te grijpen. Het probleem hierbij is dat deze oplossingen vrijwel nooit effectief zijn...en ook niet permanent blijven werken. Je moet het dus bij de oorzaak aanpakken.

MYTHE 5: Seks is toch niet belangrijk...

Niets is minder waar...Seks is een levensbehoefte. Je lichaam is gemaakt om zichzelf voort te planten. Wanneer je een erectiestoornis of andere belemmering hebt die er voor zorgt dat je minder seks kan hebben...kan dit diep inslaan op je geluksgevoel. Het belangrijke is dat je de frustratie niet gaan onderdrukken, maar om het probleem op te lossen. Het gaat hierbij namelijk niet alleen om jou, maar ook de mensen om je heen; met name je (toekomstige) partner.

Je zou het misschien niet denken... maar vooral voor vrouwen is seks essentieel. Een van de grootste angsten van mannen met een erectiestoornis is dat hun vrouw of vriendin zou vreemdgaan of hun verlaten. Ik ben er zelf van overtuigd dat desondanks alle drama, slechts een zeer klein percentage of vrouwen dit zouden doen. Ik ga je dus geen angst aanpraten, maar weet wel dat het wegdrukken van seks uit de relatie niemand veel goeds zal doen.

ultieme methode

Dit Ebook Heb Ik "Complete Erectie Controle" Genoemd: De Meest Effectieve Methode
Om Vannacht Al Je Erectieproblemen Voorgoed Te Verbannen

 

mijn ebook leidt tot de
volgende resultaten:

Krijg vanavond al sterkere erecties, zonder middelen, pillen of andere kwakzalverij

Krijg een permanente verandering in je erectievermogen ongeacht hoe slecht je situatie nu ook lijkt.

Begrijp eindelijk de kernoorzaken van je erectieproblemen en genees jezelf volledig met een klein beetje kennis en wat simpele technieken.

informatief ebook

Hier Is Een Kort Overzicht Van Wat Je Allemaal Leert In Mijn Informatieve Ebook

Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant...

Uitleg over de meer dan 10 mogelijke oorzaken van erectiestoornissen – en wat jij vandaag al kan doen om je lichaam te herstellen...

De 8 psychologische oorzaken van erectieproblemen – en hoe je jezelf weer herstelt...

De verschillende effecten van lichaamsbeweging op het krijgen van erecties...

Praktische oefeningen en toepassingen om binnen no time weer volle en harde erecties te krijgen – zonder dat je hier ooit meer over na hoeft te denken...

Tientallen technieken om je vrouw te laten klaarkomen...zodat je je seksleven weer kan herstellen...

Hoe je je partner tot het hoogtepunt brengt – met en zonder erectie...

Maar liefst 7 ultra-effectieve methoden voor de hardste en grootste erecties van je leven...

Welke oplossingen NIET werken...

Snappen wat je partner eigenlijk echt denkt...en voelt over je erectiestoornis - en hoe je relatie weer herstelt...

Hoe je moet omgaan met onzekerheid en schaamte...

En veel, veel en veel meer...

MIJN klanten

Lees Wat Klanten Over Mijn Ebook Zeggen...

direct resultaat

Zodra je mijn ebook hebt gedownload, kun je direct aan de slag. Mijn ebook "Complete Erectie Controle" zit propvol met technieken en trucs die je direct kunt gebruiken zodra je begint met lezen. Ik heb het allemaal zo uitgelegd dat iedereen, ongeacht het niveau, zijn erectieprobleem voorgoed kan oplossen.

Het is dus een eenvoudig te volgen stap-voor-stap methode die je direct kunt toepassen en waarmee je direct resultaat kunt behalen.

Ik heb nu al een heleboel e-mails ontvangen waarin lezers vertellen hoe goed de methode voor hen heeft gewerkt. Ze kunnen werkelijk niet geloven hoe praktisch de methode is en hoe snel de methode werkt.

Behalve dat, ben ik ook nog eens straight to the point want ik geef je direct alles dat je nodig hebt zonder er eindeloos omheen te praten.

Geen overdreven lange verhaaltjes, geen onnuttige informatie, je zult puur en alleen praktische tips en technieken lezen... die direct toegepast kunnen worden zodra je het leest.

ultiem leescomfort

Ultiem Gemak & Leescomfort Voor Alle Type Toestellen
(Laptop / PC / Tablet / Smartphone / E-reader)

Na je bestelling kun je het ebook inclusief bonus ebooks direct downloaden naar je toestel, of het nou een laptop, PC, tablet, smartphone of E-reader is.

Daarbij zijn alle ebooks voorzien van een zeer uitgebreide en overzichtelijke inhoudsopgave.

Kortom, je kunt binnen nu en enkele minuten al beginnen met lezen, ongeacht op welke toestel je ook zit!

samenvattend:

 

Complete Erectie Controle

De ultieme bewezen methode om je erectieproblemen te verbannen.

Normale prijs €80

Tijdelijke Actieprijs €67,-

Automatische Erectie Controle

Levensstijl aanpassingen om voor automatisch erectie controle.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Orgasme Zonder Penetratie

Tips en adviezen om je partner zonder penetratie orgasmes te geven.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

PC Spier Gids & Trainingsplan

Hoe je je PC spier traint om het langer uit te houden in bed.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Orgasme Koning Programma

Leer hoe je vrouwen intense orgasmes kunt geven.

Normale prijs €19,97

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

7 Tips voor Meer Plezier in je Seksleven

Tips om jullie seksleven spannender, speelser en minder beladen te maken.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Je Partner het Bed in Verleiden in 3 Stappen

Hoe je haar sneller in bed krijgt en haar enthousiaster maakt voor seks.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Levenslange Updates

Digitale updates van het boek Complete Erectie Controle.

Normale prijs €15

Tijdelijke Actieprijs GRATIS

Totaal € 67,-

De oefeningen die je in het boek laat zien werken echt goed. Het was even wennen maar in principe was het een eitje. Ik had er alles voor over om weer goed seks met mijn vrouw te hebben

- Bastiaan (48), Nederland, Eindhoven

Top boek! Hier heb ik altijd naar gezocht.

- Ed (50), Nederland, Omgeving Amsterdam

direct toegang

Plaats NU Je Bestelling Om DIRECT Te Downloaden
Normale Prijs € 190, - Tijdelijk €67,-

P.S. Onthoud dat het probleem niet vanzelf weggaat... je moet er iets aan doen. Als je niet de beslissing maakt om dit gedeelte van je leven te veranderen, zal je voor altijd last hebben van een erectiestoornis.

Neem nu het moment om je voor te stellen hoe het voelt...

En nog belangrijker... stel je voor dat je je NOOIT meer zorgen hoeft te maken of je vrouw je gaat verlaten of vreemd zal gaan.

Als laatst wil ik dat je voorstelt dat je nooit meer prestatieangst voelt en dat je nooit meer seks hoeft te vermijden vanwege dit probleem.

Je zult verbaasd zijn over hoe snel je zelfvertrouwen kan toenemen... als je weet dat je het zolang kunt uithouden in bed als je wilt.

Maar wat nodig is voor verandering, is dat je NU de eerste stap neemt om de verandering in werking te zetten...

Garanties Complete Erectie Controle

Niet goed, Geld terug

Ik ben ervan overtuigd dat dit ebook je erectiestoornis voor eens en altijd oplost. Ik ben er zelfs zo erg van overtuigd dat je dit ebook volledig RISICOVRIJ kunt proberen. Als je het ebook leest en je bent niet overweldigd om welke reden dan ook, stuur mij dan een mailtje en je krijgt DIRECT het complete bedrag teruggestort!

60 Dagen Uitproberen

Als je het ebook waardevol vindt, houd je het. Als je niet tevreden bent, om welke reden dan ook, laat mij dat dan weten binnen de 60 dagen en ik stort direct je geld terug op je rekening. Geen vragen, geen moeilijkheden. Gewoon je geld terug tot op de laatste cent.

Binnen 1 Minuut Downloaden

Als je hier beneden op de 'Voeg toe aan winkelwagen' link klikt, ga je naar een beveiligde bestelpagina. Daar kun je je e-mailadres en betaalmethode kiezen. Na betaling kun je direct het gehele pakket downloaden naar je computer. Ik wil je graag helpen om eindelijk af te rekenen met je erectieproblemen zodat je meer zelfvertrouwen in bed krijgt.

P.P.S. Onthoud dat je niets te verliezen hebt en dat je een geweldig seksleven te winnen hebt.

Als het niets voor jou is kan je snel en makkelijk je geld terugkrijgen dus vind je het jezelf niet waard om het tenminste te proberen?

Zelfs als je al al het andere geprobeerd hebt en alles heeft gefaald... zul je de geheimen ontdekken die ervoor gaan zorgen dat je het langer uithoudt in bed.

Je zult enorme veranderingen en verbeteringen zien in ieder gedeelte van je leven.... en niet alleen maar in je seksleven. Je zult je beter voelen... en je zelfvertrouwen zal een enorme boost krijgen.

Je zult het zelfvertrouwen krijgen dat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt in het leven.

Dus stel het niet uit en overwin je erectieproblemen die zoveel mannen ervan weerhoudt het leven te leiden dat ze altijd al wilden hebben. Je kunt dit ebook al binnen een minuut lezen.

Ja Chris, Ik Wil Gebruik Maken Van Het Aanbod En Ontvang Direct Toegang Tot De Complete
Erectie Methode En Alle Extra's!

Praktische oefeningen en toepassingen om binnen no time weer volle en harde erecties te krijgen – zonder dat je hier ooit meer over na hoeft te denken.

Uitleg over de meer dan 10 mogelijke oorzaken van erectiestoornissen – en wat jij vandaag al kan doen om je lichaam te herstellen.

Hoe je je erectiestoornis voor eens en altijd uit je leven verbant.

klik nu meteen op onderstaande knop...

klik hier om te beginnen met het complete

erectie controle programma